4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 Σας κάνουμε γνωστό πώς ο Σύλλογός μας απέστειλε έγγραφα στον Δήμο Νεστορίου όσον αφορά  το πρόβλημα της ύδρευσης καθώς επίσης και την αποκατάσταση  του οδοστρώματος της οδού ΔΙΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΚΑΛΗΒΡΥΣΗ με κοινοποίηση και την Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε.Καστοριάς της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι απαράδεκτο στην εποχή μας να μην μπορούμε να επισκευάσουμε ένα μικρό τμήμα του οδοστρώματος και μάλιστα όταν μιλάμε για ακριτικά χωριά, που απεναντίας έπρεπε να τα είχαμε πρότυπα. Ευελπιστούμε με τα έγγραφά μας μήπως ευαισθητοποιήσουμε τους υπεύθυνους για την αποκατάστασή τους. 


ΘΕΜΑ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΔΙΠΟΤΑΜΙΑ-ΚΑΛΗΒΡΥΣΗ

Παρακαλούμε όπως επιληφτείτε δια την επιδιόρθωση του οδοστρώματος της οδού  Διποταμίας-Καληβρύσης , διότι η κατάσταση του οδοστρώματος έχει γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη  κατά μήκος της οδού:
α) Λόγω καθίζησης του εδάφους
β) Διάβρωση σε πολλά σημεία λόγω έντονων βροχοπτώσεων
Επειδή ο δρόμος είναι στενός και τα νεροφαγώματα από την μεριά του πρανές τον κάνουν ακόμη στενότερο, είναι κρίμα λόγω αμέλειάς μας να προκαλέσουμε ατυχήματα. Καθώς επίσης και στα πρώτα 200 μέτρα της οδού ΔΙΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΚΑΛΗΒΡΥΣΗΣ έχει υποστεί μεγάλη ζημιά ο ασφαλτοτάπητας με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και ένα μεγάλο μέρος από το υπόστρωμα του οδοστρώματος.
Αυτό κάνει την διέλευση των οδηγών με ΙΧ πολύ επικίνδυνη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


ΘΕΜΑ: ΒΛΑΒΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
Σας ενημερώνουμε πως μετά από πρόσφατή μας  επίσκεψη στο χωριό ΚΑΛΗΒΡΥΣΗ επισημάναμε διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης της μικρής δεξαμενής που διαθέτει το χωριό μας και αναγκαστήκαμε και κλείσαμε την κεντρική βάνα, διότι το νερό έτρεχε καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας στον κεντρικό δρόμο του χωριού.
Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε για την άμεση επιδιόρθωσή της διότι θα υπάρχει έλλειψη νερού στα σπίτια και φυσικά και πολλές διαμαρτυρίες από τους κατοίκους.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου