4 Απριλίου 2021

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ

 


Κατόπιν διαμαρτυριών από μέλη μας των κατοίκων του χωριού αναγκαστήκαμε και στείλαμε το παρακάτω έγγραφο προς το Τμήμα Συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας καθώς επίσης και στον Δήμο Νεστορίου με ενημέρωση και τον Δήμαρχο κ. Χ. Γκοσλιόπουλο και αφορά τους ιδιοκτήτες των ζώντων ζώων που φέρνουν τα ζωντανά τους και τα βόσκουν εντός του οικισμού με ότι αυτό συνεπάγετε. Πιστεύουμε πως και οι αρχές θα πράξουν το αυτονόητο.

<< Ως πρόεδρος του πολιτιστικού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΗΒΡΥΣΙΩΤΩΝ ‘’Η ΑΛΕΒΙΤΣΑ’’ του συνοικισμού ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  του Δήμου Νεστορίου Δ.Δ. Ακριτών που βρίσκεται ακριβώς στα αφύλακτα σύνορα με την γείτονα χώρα Αλβανία, νοιώθω πως είναι επιτακτική η ανάγκη να σας ενημερώσω ως εκπρόσωπος των εκεί κατοίκων και να σας μεταφέρω την αγανάκτησή τους και τις διαμαρτυρίες τους για ένα θέμα που ταλανίζει χρόνια το χωριό μας, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα  με τους ανθρώπους που έχουν μετατρέψει τον ίδιο τον συνοικισμό σε βοσκότοπο για αιγοπρόβατα  αλλά και σημεία  πρόσδεσης των μουλαριών εντός του οικισμού, από ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν ως μεταφορικά μέσα από την γείτονα χώρα Αλβανία επί καθημερινής βάσεως.

Όπως καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος το  αποτέλεσμα είναι η μεγάλη δυσοσμία που αφήνουν τα ζώα αυτά προς το περιβάλλον, με ότι αυτό συνεπάγεται και ενώ έχουν γίνει επανειλημμένες συστάσεις προς τους ιδιοκτήτες τους το αποτέλεσμα είναι να εξακολουθούν να εισέρχονται εντός του οικισμού.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως μεριμνήσετε και εσείς με τις συστάσεις σας  για την απομάκρυνσή τους ώστε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου