3 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 ο πρόεδρος του συλλόγου μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμο Νεστορίου για θέματα που αφορούν τον σύλλογό μας, όπως ο περιμετρικός φωτισμός της πλατείας, το θέμα του ξενώνα και η πληροφόρηση σχετικά με το φράγμα που πρόκειται να κατασκευασθεί στην περιοχή.
Όσον αφορά τον φωτισμό της πλατείας επισκεφθήκαμε  τον μηχανικό του Δήμου κ. Μπούσιο Στέφανο ως υπεύθυνο για τα θέματα αυτά. Μετά από ενόχληση μέσω επιστολής του Συλλόγου μας πριν μερικούς μήνες για το συγκεκριμένο θέμα και μετά από έγγραφη απάντηση που λάβαμε μας ανέφεραν πως το πρόβλημα αυτό θα ολοκληρωνόταν τους πρώτους μήνες του 2016 και βλέποντας ότι πέρασε σχεδόν μισό έτος χωρίς αποτέλεσμα προβήκαμε στην συνάντηση αυτή. Με την σειρά του ο μηχανικός μας είπε πως περιμένουμε απάντηση από την ΔΕΗ, ήδει πρέπει να έχει κάνει αυτοψία για τον προϋπολογισμό του κόστους σύνδεσης με την παροχή ΔΕΗ και έπρεπε να μας είχε απαντήσει μας υποσχέθηκε πως θα το ερευνήσει για να δει σε ποιο στάδιο βρίσκετε και θα μας ενημερώσει.
 Για το θέμα του ξενώνα ο Δήμαρχος κ. Γκέτσιος Πασχάλης μας ενημέρωσε πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία της νομιμοποίησή του, επίσης για το φράγμα μας είπε πως είναι ακόμη στην φάση της γραφειοκρατίας και μας είπε επί λέξη :<<εάν δεν δω να ξεκινάει το έργο δεν μπορώ να δεσμευτώ και να ανακοινώσω τίποτε>>.
Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με την προτοσύγκελο της Μητρόπολης Καστοριάς για το θέμα της απαλλαγής του Δημοτικού φόρου και Τ.Α.Π. που πληρώνει ασκόπως μέσω της ΔΕΗ, ο Σύλλογός μας με το ηλεκτρικό ρεύμα για τον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου. Μας έδωσε κάποιες λύσεις τις οποίες πραγματοποιήσαμε ήδει και πιστεύουμε να λυθεί το πρόβλημά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου