13 Μαρτίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016 - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στις 6 του μηνός Μαρτίου ο Σύλλογός μας έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2016 των μελών του και ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η ετήσια Γενική συνέλευση που θα είχε σαν επακόλουθο και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας.
Όπως είχαμε ανακοινώσει η εκδήλωση θα γινόταν στις 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Χαριλιωτών στην Θεσσαλονίκη οδός Νεμέας 21 περιοχή Χαριλάου.
Για φέτος ο τυχερός που έτυχε το φλουρί ήταν ο συμπατριώτης μας ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ που ο Σύλλογός μας σαν αντίκρυσμα μετά από απόφαση του στο τελευταίο Διοικητικό συμβούλιο  είχε μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή NIKON.








Κατόπιν συνεχίσθηκε η Γενική συνέλευση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεκινώντας με την  ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής και έγκριση των εσόδων - εξόδων του συλλόγου που έχουν ως εξής: Έσοδα 4125,38€  Έξοδα 2593,24€  Υπόλοιπο χρήσης 1532,14€.
 Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για το διοικητικό συμβούλιο και της νέας εξελεγκτικής επιτροπής που θα πραγματοποιούνταν αμέσως μετά την διαδικασία της συνέλευσης, τα οποία είναι:

Για το Διοικητικό συμβούλιο
  1. ΔΗΜΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  2. ΖΙΟΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  4. ΝΤΟΥΛΑ ΘΩΜΑΗ
  5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  6. ΣΙΑΠΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Για την εξελεγκτική επιτροπή
  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΕΝΗ
  2. ΣΙΑΠΚΑΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  3. ΣΙΜΗΤΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου